HTH Service

Op de HTH service kunt u rekenen. Wanneer u te maken krijgt met schade, dan wilt u zeker zijn dat de schade snel en professioneel hersteld wordt. Hierdoor bent u altijd welkom bij HTH Automotive Group.  

Autosleutels

Een uitgebreide dienstverlening

Wij bieden een zeer complete dienstverlening, waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen. Zo kunt u rekenen op een uitstekende expertise ten behoeve van verzekeraars, een zeer volledige mobiliteitsgarantie en schadeherstel op hoog niveau. Wij staan in drie verschillende vestigingen voor u klaar met onze veelzijdige HTH service. U kunt terecht in Apeldoorn, Deventer en Vaassen. 

Service

U kunt rekenen op onze HTH service

Wat valt er nu allemaal onder de HTH service? Onze dienstverlening is zeer veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor spotrepair, voor restyle en het verwijderen van krassen door middel van polijsten. Daarnaast zijn wij uw ervaren professional voor spuitwerk, het herstellen / spuiten van velgen, (APK) laswerk en uitdeuken. Wij spuiten niet alleen auto’s, maar onder meer ook losse delen, zoals motorfiets onderdelen, fietsen en skikoffers. Krijgt u te maken met autoruitschade of schade aan koplampen, bumpers of het auto interieur? Ook dan kunt u een beroep doen op de vakkundige HTH service.  

Voorjaarsactie

Team HTH

Informatie en advies over de HTH service

Wij hebben goede afspraken met veel verzekeraars. Dekt uw verzekeraar de kosten? Dan kunnen wij alles voor u regelen. Is dit niet het geval? Wij stellen natuurlijk graag vrijblijvend een offerte voor u op. Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze vestigingen.