Autobekleding & Dashboard

Autobekleding en dashboard schade ontstaan relatief makkelijk. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer u te maken krijgt met schade aan uw autobekleding of het dashboard van uw voertuig. HTH Automotive Group herstelt de schade snel en vakkundig.

Autobekleding en dashboard schade komen veel voor

Schades aan autobekleding en dashboard zijn in veel gevallen relatief klein. Een klein ongelukje en u krijgt met schade te maken. Uw carkit veroorzaakt een gaatje in het dashboard, een scherpe rits aan uw jas of tas veroorzaakt een kras of scheur in de autobekleding. Ook brandgaatjes komen vaak voor. Gelukkig zijn de meest uiteenlopende soorten schade aan autobekleding en dashboard mooi te herstellen, waarna u niets meer van de schadeplek ziet. Bij HTH Automotive Group kunt u schade aan autobekleding en dashboard voordelig laten herstellen.

Het herstellen van autobekleding en dashboard schade

Het interieur van uw auto is belangrijk. U wilt niet tegen vervelende schade aan kijken. Onze ervaren herstellers zorgen er graag voor dat de schade aan uw autobekleding of dashboard verdwijnt. Na onze herstelwerkzaamheden is er niets meer van de schade te zien. Uiteraard kunnen wij u vooraf meer vertellen over de mogelijkheden, of het nu gaat om het uitvoeren van een relatief kleine reparatie aan uw dashboard of om het compleet opnieuw bekleden van uw auto interieur.

Maak direct een afspraak

Voor het herstellen van schade aan uw autobekleding of dashboard bent u altijd welkom bij HTH Automotive Group. Kom eens langs bij één van onze vestigingen of maak direct een afspraak. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.