Spotrepair

Spotrepair is vaak een uitstekende oplossing wanneer u te maken heeft met relatief kleine lakschade aan uw voertuig. HTH Automotive Group heeft zich gespecialiseerd in spotrepair aan onder meer portieren en bumpers.

Wat is spotrepair?

Wat is spotrepair nu precies? Spotrepair is plaatselijk bijspuiten. Zijn er krasjes ontstaan op uw portieren door het langs takken en struiken rijden of door het gebruik van uw sleutel? Dan is het vaak goed mogelijk om deze lakschade te herstellen door middel van spotrepair. Alleen de plek van de schade wordt gespoten in plaats van het complete auto-onderdeel. Hierdoor is de schade sneller en veel goedkoper te herstellen.

De uitvoering van spotrepair

Bij spotrepair wordt de schade aan de auto gerepareerd en vervolgens geschuurd. Na het schuren gaan we de plek spuiten en deze poetsen wij op tot er niets meer te zien is van de schade. Het is een snelle en makkelijke manier om kleine lakschades onzichtbaar te maken. Spotrepair is mogelijk bij de meest uiteenlopende soorten kleine lakschades. Heeft u schade aan uw auto en bent u benieuwd of spotrepair mogelijk is? U kunt altijd vrijblijvend bij ons langsrijden voor een beoordeling.

Heeft u interesse in spotrepair?

Spotrepair is een stuk voordeliger dan het laten spuiten van een compleet auto-onderdeel. Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wilt u meer weten over spotrepair of heeft u behoefte aan een deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op.