Carwash

De carwash van HTH Automotive Group garandeert perfecte resultaten. Wanneer uw auto weer vrij is van schade, dan is het prettig als u deze ook weer lekker schoon mee naar huis kunt nemen. Dit is mogelijk met de carwash van HTH Automotive Group.

Niets is fijner dan een schone auto

Kent u het, dat fijne gevoel wanneer u direct na een grondige reinigingsbeurt in uw auto stapt? Heerlijk toch? Het is altijd prettig wanneer uw auto lekker schoon is en letterlijk straalt. Geen vuiltje aan de lucht, geen krasje in de lak. Wanneer u bij HTH Automotive Group komt, dan zorgen wij ervoor dat uw auto schoon en stralend af wordt geleverd. Uw auto ziet er weer als nieuw uit, zodat u er weer van kunt genieten.

Het voordeel van een eigen carwash

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten een schone en blinkende auto teruggeven. De schade is hersteld en u kunt weer gaan genieten van een schadevrije auto. Dan is het prettig als de auto ook helemaal schoon is. Het belangrijkste voordeel van onze eigen carwash is wel de tijdsbesparing. Onze carwash zorgt ervoor dat uw auto er weer perfect uitziet in korte tijd. Op deze manier worden kosten bespaard.

Maak gebruik van onze carwash

U bent altijd welkom bij HTH Automotive Group voor schadeherstel en voor de carwash. Kom gerust langs of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag verder.