HTH Service

Op de HTH service kunt u rekenen. Wanneer u te maken krijgt met schade, dan wilt u zeker zijn dat de schade snel en professioneel hersteld wordt. Hierdoor bent u altijd welkom bij HTH Automotive Group.

Een uitgebreide dienstverlening

Wij bieden een zeer complete dienstverlening, waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen. Zo kunt u rekenen op een uitstekende expertise ten behoeve van verzekeraars, een zeer volledige mobiliteitsgarantie en schadeherstel op hoog niveau. Wij staan in drie verschillende vestigingen voor u klaar met onze veelzijdige HTH service. U kunt terecht in Apeldoorn, Deventer en Vaassen.

Informatie en advies over de HTH service

Wij hebben goede afspraken met veel verzekeraars. Dekt uw verzekeraar de kosten? Dan kunnen wij alles voor u regelen. Is dit niet het geval? Wij stellen natuurlijk graag vrijblijvend een offerte voor u op. Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze vestigingen.

Wat kost een auto spuiten?

De precieze kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder uiteraard de ernst en de omvang van de schade. Komt u gerust eens bij ons langs om de schade te laten beoordelen. Wij doen dit vrijblijvend voor u. Wilt u meer informatie of advies over het laten spuiten van uw auto? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.