Velgen

Velgen zijn schadegevoelig. Een klein stoepje kan een flinke boosdoener zijn en het is gebeurd in een fractie van een seconde. Gelukkig kunt u de velgen laten herstellen en hoeft u deze niet te vervangen. U bent voor het herstel van velgen welkom bij HTH Automotive Group.

Het ontstaan van schade aan uw velgen

Wanneer u eens een rondje over een volle parkeerplaats loopt, en u kijkt eens goed naar de velgen van de auto’s op het terrein, dan ziet u dat schade aan de velgen veel voorkomt. Vaak ontstaat deze schade door stoepranden, maar ook lage paaltjes die in de dode hoek vallen zijn regelmatig de oorzaak van schade aan de velgen. De velgen worden geschaafd, waardoor de originele vorm verloren gaat. Hier moet rekening mee gehouden worden bij het herstellen van de schade.

Schade aan velgen herstellen

Het herstellen van schade aan velgen vraagt om vakwerk. Bij HTH Automotive Group starten we met het ontvetten van de velgen. Vervolgens schuren en plamuren we de velgen, zodat deze meer mooi van vorm en glad worden. Na dit eerste proces gaan we de velgen opnieuw ontvetten, zodat wij deze in de grondverf kunnen zetten en later kunnen spuiten. De velgen worden meerdere malen gespoten, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Laat schade aan velgen herstellen door ons

Wilt u schade aan de velgen laten herstellen door onze professionals? U bent van harte welkom. Kom langs in één van onze vestigingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies over het laten herstellen van schade aan uw velgen.