Hagelschade

Hagelschade is een vorm van schade die in Nederland vaker voorkomt dan vaak wordt gedacht. Een hagelbui kan flinke schade aanrichten aan uw voertuig. U kunt altijd bij HTH Automotive Group terecht voor het professioneel laten herstellen van hagelschade.

Hagelschade komt vaak voor

In Nederland hebben we te maken met een sterk wisselend klimaat. Daarnaast verandert het klimaat wereldwijd en dit merken we vooral aan de extremen, welke steeds vaker voorkomen. Dit geldt ook voor hagelbuien. We zien niet alleen vaker hagelbuien ontstaan, maar de hagelstenen worden ook groter. Hierdoor komt hagelschade steeds meer voor. Wanneer u te maken krijgt met hagelschade, dan staan wij voor u klaar voor een professioneel herstel.

Wat gebeurt er bij hagelschade?

Hagel veroorzaakt in de meeste gevallen kleine deukjes in uw voertuig. Vaak is het mogelijk om deze kleine deukjes uit te deuken zonder dat de laklaag beschadigd raakt. Er is dan ook in de meeste gevallen geen spuitwerk nodig. Hierdoor is hagelschade herstel een stuk voordeliger dan vaak wordt gedacht. Het is dan ook zo dat de technieken de laatste jaren sterk zijn verbeterd, waardoor de kosten nu lager blijven dan voorheen.

Wilt u hagelschade laten herstellen?

Heeft een fikse hagelbui gezorgd voor schade aan uw voertuig? Voor hagelschade herstel bent u welkom bij HTH Automotive Group. Kom gerust eens bij ons langs, zodat wij de schade kunnen beoordelen en u een offerte kunnen aanbieden. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen voor meer informatie of advies over het herstellen van hagelschade.