Koplampen

Uw koplampen weer als nieuw? Het kan wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van HTH Automotive Group. Wij staan voor u klaar wanneer uw koplampen beschadigd zijn, dof zijn geworden of opnieuw moeten worden afgesteld.

Uw koplampen herstellen op vakkundige wijze

Koplampen zijn sterk, maar dat betekent helaas niet dat zij altijd van hoge kwaliteit blijven. De koplampen van uw auto spelen een belangrijke rol als het gaat om veiligheid in het verkeer. Wanneer er iets mis mee is, dan levert dit extra risico’s op. Zo bent u in het verkeer minder goed zichtbaar wanneer uw koplampen erg dof zijn geworden en verkeerd afgestelde koplampen kunnen voor hinder en gevaar zorgen voor andere weggebruikers. Dergelijke problemen kunnen ook voor uw jaarlijkse keuring gevolgen hebben. Wij lossen het graag voor u op.

Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar

Wij controleren graag wat precies het probleem met de koplampen is en wij vertellen u wat wij hieraan kunnen doen. In bepaalde gevallen is het vooral noodzakelijk om de koplampen bij te stellen of om deze te polijsten/spuiten. Wanneer wij de koplampen polijsten/spuiten, dan zien deze er weer als nieuw uit. De dofheid en gelige verkleuring zijn verdwenen. Het polijsten/spuiten van koplampen is financieel vaak veel aantrekkelijker dan het vervangen van de koplampen. Onze vakmensen informeren en adviseren u graag.

Kom gerust eens langs

Ervaart u problemen met de koplampen van uw auto? Komt u gerust eens langs in één van onze vestigingen. Wilt u eerst meer weten of heeft u behoefte aan extra informatie en een persoonlijk advies? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.