Diverse vormen van lakschade aan uw auto

Lakschade aan de auto komt in veel vormen voor. Het kan gaan om relatief kleine lakschade, bijvoorbeeld door steenslag of door het gebruik van uw sleutel in het portier, maar er kan uiteraard ook sprake zijn van flinke lakschade, bijvoorbeeld door een ongeval. Wanneer u lakschade niet laat herstellen binnen korte tijd, dan ontstaat er roest en groeit de schade verder. Uiteindelijk leidt dit tot doorroesten en dan zijn de kosten voor herstel veel hoger. Wij adviseren daarom altijd om lakschade zo snel mogelijk te laten herstellen.

Professioneel uw lakschade herstellen

Voor het herstellen van lakschade kunnen wij diverse technieken toepassen, waaronder spotrepair. Wij beoordelen graag de lakschade, zodat wij kunnen bepalen welke techniek het best wordt toegepast. Bent u verzekerd? Dan kunnen wij vaak alles met uw verzekering regelen. Uiteraard kunnen wij u altijd vooraf duidelijkheid geven over de kosten van het herstel van de lakschade. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

Wij herstellen uw lakschade graag

Wanneer u uw lakschade laat herstellen door HTH Automotive Group, dan heeft u de zekerheid dat er niets meer te zien is van de schade. Wij staan garant voor een perfect eindresultaat. Kom eens bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies over het laten herstellen van lakschade. Wij helpen u graag verder.