Autoruit

Uw autoruit laten repareren of laten vervangen? U bent van harte welkom bij HTH Automotive Group. Wij bekijken graag voor u wat de beste optie is aan de hand van de betreffende schade aan de autoruit. Uiteraard informeren en adviseren wij u vrijblijvend.

Diverse problemen met de autoruit

Een goede kwaliteit van uw autoruiten is vanzelfsprekend heel belangrijk. U kunt te maken krijgen met diverse problemen met de autoruit. Zo kan het zijn dat u ruitschade oploopt, in de vorm van een ster of een barst. Kleine sterretjes zijn goed te repareren en door snel contact met ons op te nemen kunt u verdere schade voorkomen. Natuurlijk kan het ook zijn dat er vooral problemen zijn met de rubbers om de autoruit, waardoor regenwater in de auto terecht komt. Vocht in de auto wordt vaker veroorzaakt door problemen met de autoruit en de rubbers.

Wij kunnen uw autoruit professioneel herstellen

Is er iets niet in orde met uw autoruit? Heeft u ruitschade opgelopen of is er sprake van een ander probleem met de autoruit dat snel opgelost moet worden? De vakmensen van HTH Automotive Group staan voor u klaar. Wij stellen graag vast wat precies het probleem is, waarna wij u de oplossing voor kunnen leggen. Op vrijblijvende basis nemen wij de opties met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen uw autoruit herstellen tegen een vriendelijk tarief.

Wij staan voor u klaar

HTH Automotive Group maakt uw autoruit graag weer in orde. Wilt u meer informatie of advies? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook welkom om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen voor een beoordeling van de schade.