Bumper

Schade aan de bumper valt onder de meest voorkomende varianten van autoschade. Een klein tikje is voldoende om schade aan de bumper te veroorzaken of op te lopen. Zonde! Gelukkig staat HTH Automotive Group altijd voor u klaar om de bumperschade snel te herstellen.

Diverse soorten schade aan de bumper

In de praktijk zien we verschillende soorten schade aan de bumper voorkomen. Tegenwoordig zijn veel bumpers gemaakt van kunststof, wat in kan deuken. In dit geval kunnen we de bumper professioneel uitdeuken. De bumper opnieuw spuiten is dan niet altijd noodzakelijk. Is dit wel nodig? Dan zorgen wij hier uiteraard voor. Een andere vorm van schade die we vaak zien op bumpers is de zogenaamde ‘schaafplek’. De lak is verdwenen, maar er is geen deuk ontstaan. In dit geval kunnen wij de schaafplek natuurlijk professioneel herstellen eventueel middels spotrepair.

U kunt rekenen op professioneel schadeherstel

U bent bij HTH Automotive altijd van harte welkom voor professioneel schadeherstel aan de bumper(s) van uw voertuig, of het nu gaat om repareren, spuiten of allebei. Wij zorgen voor een vakkundige service, waarbij wij een perfect resultaat garanderen. Na onze herstelwerkzaamheden is er niets meer van de betreffende bumperschade te zien.

Schade aan uw bumper herstellen

Wij staan voor u klaar als u de schade aan de bumper wilt laten herstellen door onze ervaren herstellers. Komt u gerust eens bij ons langs, zodat wij de schade kunnen beoordelen en u kunnen adviseren. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies over het herstellen van de schade aan uw bumper. Wij zijn u graag van dienst.