Ruitschade

Ruitschade vraagt om snel herstel, ook wanneer de schade niet direct in uw gezichtsveld aanwezig is. Een kleine ster of barst in de autoruit kan in een paar seconde tijd groeien tot een enorme beschadiging door temperatuurwisselingen. HTH Automotive Group herstelt uw ruitschade snel en vakkundig.

Ruitschade en risico’s op de weg

Het is heel verleidelijk om een klein sterretje in de autoruit te laten voor wat het is. Wanneer het buiten koud is en u zet de verwarming in de auto aan, dan kan een klein sterretje binnen een mum van tijd uitgroeien tot een grote barst. Niet alleen is het dan duurder om de ruitschade te laten herstellen, maar u krijgt ook te maken met veiligheidsrisico’s. De voorruit van uw voertuig speelt namelijk een rol in de betrouwbaarheid van de airbags en de kooiconstructie van de auto.

Ruitschade snel laten herstellen

Wanneer u ruitschade heeft, dan is het altijd sterk aan te raden om de ruitschade te laten herstellen op een zo kort mogelijke termijn. U kunt altijd snel terecht bij één van de vestigingen van HTH Automotive Group, in Apeldoorn, Vaassen of Deventer. Wij zorgen voor een snel en vakkundig herstel van de ruitschade.

Ruitschade laten herstellen door HTH Automotive Group

Dekt uw verzekeraar de kosten wanneer u uw ruitschade laat herstellen door ons? Dan regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Is dit niet het geval? Dan betaalt u de kosten zelf. Uiteraard stellen wij graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wilt u meer weten over het herstellen van uw ruitschade? Neem dan contact met ons op.