AFSPRAAK VOOR DEUKJESDAG HANNINK

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is vaker mogelijk dan gedacht wordt. Heeft u schade aan uw auto opgelopen en wilt u weten of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is? HTH Automotive Group informeert en adviseert u graag.

Vaak is uitdeuken zonder spuiten mogelijk

Er is een deuk in uw auto ontstaan zonder lakbeschadiging. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend. Vaak gaat u er direct van uit dat de auto moet worden uitgedeukt en het deel volledig moet worden gespoten. Toch is dit lang niet altijd het geval. Soms is het goed mogelijk om uit te deuken zonder dat de lak hierbij beschadigd raakt. In dit geval is het spuiten van het onderdeel niet noodzakelijk en dat bespaart u veel geld.

Is uitdeuken zonder spuiten een optie voor u?

Of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is bij het herstellen van de schade aan uw voertuig is afhankelijk van de schade. Uiteraard kunt u altijd met uw auto bij ons langskomen. Wij hebben drie vestigingen waar de beste professionals voor u klaarstaan. Hier kunnen wij de betreffende schade beoordelen en u direct mededelen of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is. Dekt uw verzekering de kosten voor schadeherstel? Dan kunnen wij vaak alles direct met uw verzekeraar regelen. Uiteraard bieden wij u altijd duidelijkheid over de kosten.

Informatie en advies over schadeherstel

U bent bij ons altijd welkom om te laten beoordelen of uitdeuken zonder spuiten tot de mogelijkheden behoort. Wij informeren en adviseren u graag als het gaat om het herstellen van de schade aan uw auto. Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op.