Garantie

HTH Automotive Group biedt u de nodige garanties wanneer u gebruik maakt van onze veelzijdige dienstverlening. Bij ons heeft u altijd zekerheid en dat is voor u wel zo prettig.

4 jaar garantie op werkzaamheden BOVAG en FOCWA

Mobiliteitsgarantie van HTH Automotive Group

Wij bieden een uitstekende mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat wij u kunnen voorzien van een leenauto of leenfiets wanneer wij de herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren in onze werkplaats. Het is mogelijk om bij deze garantie gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Deze extra service kost u niets.

De garantie op passend vervangend vervoer

Natuurlijk kan het zijn dat u schade heeft aan een bedrijfsauto of een lesauto. We kunnen ons voorstellen dat u in dit geval behoefte heeft aan vergelijkbaar vervoer. Dit geldt vaak ook wanneer u gewend bent om in een automaat te rijden. Voor automaten, lesauto’s en bedrijfsauto’s geldt dat er ook gebruik gemaakt kan worden van de mobiliteitsgarantie. Wel vragen wij u in dit geval om eerst contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid te checken.

Ontdek alle garanties van HTH Automotive Group

Uiteraard krijgt u meer garanties wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van HTH Automotive Group. Zo krijgt u van ons altijd de garantie op vakwerk met een perfect eindresultaat, maar ook een garantie op een vriendelijke service en een snelle, betaalbare dienstverlening. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op.