Steenslag

Steenslag verwijderen is een klus voor HTH Automotive Group. Wij hebben een ruime ervaring in de meest uiteenlopende vormen van schadeherstel. Steenslag komt relatief veel voor. Wij kunnen de schade snel en professioneel voor u herstellen.

Steenslag verwijderen op de korte termijn

Steenslag komt het meest voor op de bumper en de motorkap. In de regel zorgt steenslag ervoor dat er kleine stukjes lak verdwijnen. Hierdoor heeft roest vrije doorgang. Wanneer steenslag niet tijdig wordt gerepareerd zal de roestvorming toenemen met doorroesten als gevolg. Dit is zonde, zeker omdat het herstellen dan lastiger en kostbaarder is. Het is daarom altijd verstandig om steenslag zo snel mogelijk te laten repareren. Wij staan dan natuurlijk graag voor u klaar.

Steenslag herstellen

Wij kunnen steenslag herstellen op vakkundige wijze. In de meeste gevallen is het mogelijk om spotrepair toe te passen. Spotrepair is dan ook de meest gekozen techniek om kleine schades te herstellen. Wanneer er gekozen kan worden voor spotrepair, dan is het niet noodzakelijk om een heel deel van de auto te spuiten, waardoor u voordeliger uit bent. Komt u bij ons om steenslag te laten herstellen? Dan informeren wij u over de mogelijkheden en geven wij u uiteraard duidelijkheid over de kosten.

Wilt u steenslag laten verwijderen?

Wij staan voor u klaar wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor het professioneel herstellen van steenslag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies of maak direct een afspraak. Uiteraard kunt u ook altijd even langskomen bij één van onze filialen.