Merkerkenningen

Merkerkenningen worden steeds belangrijker voor schadeherstel. Er wordt dan ook wel gesproken van merk erkend schadeherstel. Steeds meer automerken geven hier de voorkeur aan. HTH Automotive Group staat voor u klaar voor divers merk erkend schadeherstel.

Merkerkenningen, wat is dat precies?

We hebben het over merkerkenningen of merk erkend schadeherstel wanneer een monteur zich gespecialiseerd heeft in het voeren van werkzaamheden aan een bepaald merk. Merkerkenning betekent dat er monteurs in dienst zijn die zich hebben gespecialiseerd in het bedienen van specifieke merken. Wij bieden u veelzijdig merk erkend schadeherstel op hoog niveau.

Waarom zijn merkerkenningen belangrijk?

Waarom zijn merkerkenningen nu zo belangrijk voor de fabrikanten zelf? Dit heeft vooral te maken met het feit dat voertuigen steeds innovatiever in elkaar steken. Er zijn steeds meer elektrische componenten in een auto aanwezig en om deze vakkundig te herstellen is een brede technische kennis nodig. Elk merk heeft eigen elektrische componenten en technologieën. Voor een goed herstel moet een monteur hier alles van weten. Daarom geven steeds meer fabrikanten de voorkeur aan merk erkend schadeherstel.

Merkerkenningen van HTH Automotive Group

Het is voor u prettig wanneer uw auto wordt hersteld door een monteur die zich heeft gespecialiseerd in uw merk voertuig. Dit biedt u meer zekerheid. Bij HTH Automotive Group focussen we op merkerkenning en bieden wij brede mogelijkheden voor merk erkend schadeherstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. U kunt ook altijd langskomen bij één van onze vestigingen.