Total Loss

Is uw auto total loss geraakt? Dan kan dit in de praktijk twee dingen betekenen. Een auto kan technisch total loss zijn, maar ook economisch total loss zijn. U kunt bij HTH Automotive Group terecht voor herstel wanneer uw auto economisch total loss is geraakt.

Wanneer de auto technisch total loss is

Als een auto technisch total loss is geraakt, dan betekent dit dat de auto niet meer te redden is. Deze mag in geen geval de weg meer op. U ontvangt een vrijwaringsbewijs en het chassisnummer van het voertuig zal worden vernietigd. Wanneer uw auto technisch total loss is, dan kunnen wij helaas ook niets meer voor u doen.

Wanneer de auto economisch total loss is

Wij kunnen wel nog iets voor u doen wanneer de auto economisch total loss is. Een auto is economisch total loss wanneer de kosten voor schadeherstel hoger liggen dan de autowaarde. De schade kan dus wel worden hersteld, maar de kosten liggen hoger dan de totale dagwaarde van de auto. Het blijft in dit geval uw beslissing of u de auto wilt laten herstellen of niet. Is uw auto economisch total loss, maar bent u erg op het voertuig gesteld? Dan kunt u dus besluiten om de auto te laten repareren. Wij bieden u hierbij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze origineel gebruikte onderdelen service. U moet dan wel rekening houden met hogere eigen kosten.

Kunnen wij u van dienst zijn?

U bent van harte welkom bij HTH Automotive Group wanneer u uw auto wilt laten herstellen, ook wanneer deze economisch total loss is. Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.