Krassen verwijderen

Krassen verwijderen kan in de meeste gevallen snel en vakkundig worden uitgevoerd. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij HTH Automotive Group. Wij staan voor u klaar wanneer u de krasjes in de lak wilt laten verdwijnen.

Krassen in de lak komen veel voor

Een krasje in de lak is snel veroorzaakt. U schaaft per ongeluk langs de lak met uw sleutel of met een scherpe rits van een jaszak of tas. Voor u het weet zit er een krasje in de lak. Natuurlijk kunnen er ook diepere krassen in de lak ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u met de zijkant van uw voertuig langs scherpe takken van struiken rijdt. In veel gevallen kunnen krassen in de lak door ons hersteld worden door middel van spotrepair.

Krassen verwijderen

Spotrepair is dé techniek die wordt gebruikt voor het herstellen van kleine schades. Hier vallen krassen in de meeste gevallen ook onder. Met spotrepair kunnen we een deel van het voertuig onder handen nemen, waarbij de schades worden weggewerkt en het niet nodig is om het hele onderdeel te spuiten. Dit zorgt ervoor dat spotrepair prijstechnisch een aantrekkelijke keuze is. Wilt u krassen laten verwijderen uit de lak van uw auto? Dan beoordelen wij de schade graag, zodat wij u meer kunnen vertellen over de juiste aanpak en de bijbehorende kosten.

De krassen laten verwijderen door ons?

HTH Automotive Group staat voor u klaar wanneer u krassen uit de lak van uw auto wilt laten verwijderen. Kom eens bij ons langs om de schade te laten beoordelen. Dit is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen over het laten verwijderen van krassen? U kunt altijd contact met ons opnemen.