Administratief medewerker Hannink

Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan in een moderne en prettige werkomgeving? Dan zoeken wij jou!

De HTH-Groep is ontstaan door de samenwerking van drie schadeherstelbedrijven in de regio Apeldoorn, Deventer en Vaassen. Met onze ervaren mensen en goed uitgeruste werkplaatsen verzorgen wij het schadeherstel voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, diverse dealer- en garagebedrijven en particulieren. Binnen deze bedrijven herstellen wij alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s. Uiteraard zijn onze mensen zo opgeleid dat we ook hybride en elektrische auto’s kunnen herstellen evenals aluminium- en kunststof delen kunnen repareren. Tevens zijn wij voor diverse merken erkend hersteller.

Wij vragen

– Afgeronde opleiding op MBO niveau in een financieel administratieve richting
– Kwaliteit en resultaatgerichtheid
– Een klantvriendelijke, flexibele, pro-actieve en enthousiaste werkhouding
– Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wij bieden

– Een modern uitgeruste werkomgeving
– Ruimte voor initiatief en ontwikkeling
– Een goede en informele werksfeer
– Gemotiveerde en ervaren collega’s
– Een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een administratieve medewerker voor 32-38 uur die het leuk vindt samen te werken aan het efficiënt, nauwkeurig en kwalitatief verzorgen van de administratie welke bij een schadeherstelbedrijf hoort. Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, het crediteurenbeheer en ondersteunt bij de maandafsluiting en andere administratieve werkzaamheden. Ben jij de administratieve medewerker die alle facetten van het vak leuk vindt en zich continu wil blijven ontwikkelen, dan ben je bij ons op de juiste plek!

De locatie van de werkzaamheden kan in overleg worden besproken.

Over HTH Automotive Groep

De HTH-Groep is een samenwerking van drie schadeherstel bedrijven in Apeldoorn, Deventer en Vaassen. Met onze ervaren mensen en goed uitgeruste werkplaatsen verzorgen wij het schadeherstel voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, diverse dealer- en garagebedrijven en particulieren. Wij herstellen alle merken personen- en lichte bedrijfsauto’s, campers en caravans. Uiteraard zijn onze mensen zo opgeleid dat we ook hybride en elektrische auto’s kunnen herstellen evenals aluminium- en kunststof delen kunnen repareren. Tevens zijn wij voor diverse merken erkend hersteller.

Enthousiast?

Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Karin Hannink (controller) via k.hannink@hthautomotive.nl of 06-57628490

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.