Caravan en camper

Een caravan of camper is een kostbaar bezit. Het is dan ook bijzonder vervelend wanneer u te maken krijgt met schade aan uw caravan of camper. HTH Automotive Group zorgt voor een snel en vakkundig herstel van de schade.

Schade aan uw caravan of camper

Uw caravan of camper kan op meerdere manieren beschadigd raken. Er kan sprake zijn van ruitschade, van hagelschade of bijvoorbeeld van schade door een ongeval. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Elke schade is anders. Het is voor u vooral belangrijk dat de schade aan uw caravan of camper professioneel hersteld kan worden, zodat de waarde van uw eigendom niet aangetast wordt. Voor dit herstel bent u aan het juiste adres bij HTH Automotive Group.

Uw verzekering voor caravan of camper

Wij hebben een ruime ervaring in het herstellen van diverse vormen van schade aan caravans en campers. Kunt u een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij in veel gevallen alles voor u regelen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Wanneer u geen aanspraak kunt maken op uw verzekering, dan zijn de herstelkosten voor uw eigen rekening. Wij stellen dan natuurlijk graag een vrijblijvende offerte op voor schadeherstel aan uw caravan of camper.

Schade aan caravan of camper laten herstellen

Heeft u schade aan uw caravan of camper en wilt u dit op professionele wijze laten herstellen? HTH Automotive Group staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie. Uiteraard bent u ook welkom om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen.