Steenslag

Steenslag verwijderen is een klus voor HTH Automotive Group. Wij hebben een ruime ervaring in de meest uiteenlopende vormen van schadeherstel. Steenslag komt relatief veel voor. Wij kunnen de schade snel en professioneel voor u herstellen. 

Bumper

Steenslag verwijderen op de korte termijn

Steenslag komt het meest voor op de bumper en de motorkap. In de regel zorgt steenslag ervoor dat er kleine stukjes lak verdwijnen. Hierdoor heeft roest vrije doorgang. Wanneer steenslag niet tijdig wordt gerepareerd zal de roestvorming toenemen met doorroesten als gevolg. Dit is zonde, zeker omdat het herstellen dan lastiger en kostbaarder is. Het is daarom altijd verstandig om steenslag zo snel mogelijk te laten repareren. Wij staan dan natuurlijk graag voor u klaar. 

TEST mini

Steenslag herstellen

Wij kunnen steenslag herstellen op vakkundige wijze. In de meeste gevallen is het mogelijk om spotrepair toe te passen. Spotrepair is dan ook de meest gekozen techniek om kleine schades te herstellen. Wanneer er gekozen kan worden voor spotrepair, dan is het niet noodzakelijk om een heel deel van de auto te spuiten, waardoor u voordeliger uit bent. Komt u bij ons om steenslag te laten herstellen? Dan informeren wij u over de mogelijkheden en geven wij u uiteraard duidelijkheid over de kosten.  

Wilt u steenslag laten verwijderen? 

Wij staan voor u klaar wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor het professioneel herstellen van steenslag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies of maak direct een afspraak. Uiteraard kunt u ook altijd even langskomen bij één van onze filialen.  

 

Krassen verwijderen 

 

Krassen verwijderen kan in de meeste gevallen snel en vakkundig worden uitgevoerd. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij HTH Automotive Group. Wij staan voor u klaar wanneer u de krasjes in de lak wilt laten verdwijnen.  

 

Krassen in de lak komen veel voor 

Een krasje in de lak is snel veroorzaakt. U schaaft per ongeluk langs de lak met uw sleutel of met een scherpe rits van een jaszak of tas. Voor u het weet zit er een krasje in de lak. Natuurlijk kunnen er ook diepere krassen in de lak ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u met de zijkant van uw voertuig langs scherpe takken van struiken rijdt. In veel gevallen kunnen krassen in de lak door ons hersteld worden door middel van spotrepair.  

 

Krassen verwijderen  

Spotrepair is dé techniek die wordt gebruikt voor het herstellen van kleine schades. Hier vallen krassen in de meeste gevallen ook onder. Met spotrepair kunnen we een deel van het voertuig onder handen nemen, waarbij de schades worden weggewerkt en het niet nodig is om het hele onderdeel te spuiten. Dit zorgt ervoor dat spotrepair prijstechnisch een aantrekkelijke keuze is. Wilt u krassen laten verwijderen uit de lak van uw auto? Dan beoordelen wij de schade graag, zodat wij u meer kunnen vertellen over de juiste aanpak en de bijbehorende kosten.  

Voorjaarsactie

Team HTH

De krassen laten verwijderen door ons?

HTH Automotive Group staat voor u klaar wanneer u krassen uit de lak van uw auto wilt laten verwijderen. Kom eens bij ons langs om de schade te laten beoordelen. Dit is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen over het laten verwijderen van krassen? U kunt altijd contact met ons opnemen.